Om Munks Fugeservice ApS

​Munk Fugeservice ApS er et professionelt og pålideligt fugefirma, som har fokus på kunden og kvaliteten. Vi varetager en lang række forskellige opgaver inden for vores felt, hvorfor vi også har en bred og alsidig kundegruppe. Vi udfører således alt lige fra små opgaver – som fugninger af borde – til større opgaver i forbindelse med boligprojekter m.m. Vi fuger således både for private, erhvervsvirksomheder, ejendomsselskaber og offentlige institutter.

Et fugefirma bliver til

I 2006 valgte Jannick Munk på egen hånd at starte fugefirmaet Munks Fugeservice ApS. Efter grundig oplæring efterfulgt af flere års erfaring og rutine som fugemontør var det på tide med nye og spændende udfordringer.

Beslutningen om eget firma blev truffet og fugefirmaet blev funderet på værdier omhandlende høj kvalitet, god service og omhyggelighed krydret med effektivitet. Virksomheden voksede hurtigt, og flere medarbejdere kom til.

​I dag tæller virksomheden – udover ejer og direktør Jannick Munk – i alt 14 fugemontører og 2 bogholder.

Solid erfaring og høj kvalitet

Med mere end 10 års erfaring inden for fugearbejde kan vi varetage opgaver i forbindelse med både nybyg og renovering. Vi indgår ligeledes i totalentrepriser, hvor vi fungerer som underentreprenør til både murer- eller tømrerfirmaer.

Vi har blandt andet specialiseret os inden for:

​Dertil kan vi varetage fugningen af sterile rum samt udføre fugeopgaver for erhvervskunder i udlandet. Vi har således fuget i både Rusland, Grækenland og Algeriet.

En grøn virksomhed med farven orange!

Hos Munks Fugeservice ApS ønsker vi at tjene miljøet bedst muligt, og vi anvender derfor udelukkende godkendte og svanemærkede materialer fra kvalitetsmærker såsom Ljungdahl.

Dertil går vi ind til alle opgaver med stort engagement og høj faglighed. Tilsammen er dette din sikkerhed for fugning af høj kvalitet af lang holdbarhed og korrekt udført arbejde.​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Med os får du en professionel og engageret fugemand. Du kan samtidigt nyde godt af vores ekspertise, for vi rådgiver altid gerne om de forskellige muligheder inden for fugning. Det gælder alt fra farve- og materialevalg til store beslutninger inden for fugeteknik

Kontaktoplysninger

Munks Fugeservice ApS

Skelvej 21 B, 3300 Frederiksværk

Telefon: ​26 27 52 53

E-mail:info@munks-fugeservice.dk

Læs vores cookie​deklaration