Gulvfugning

​Munks Fugeservice ApS har specialiseret sig i gulvfugning og tilbyder solide løsninger til enhver gulvtype.

Vi har igennem årene fuget for både private, erhverv og offentlige institutioner og har i den anledning oplevet lidt af hvert.

Bredt ekspertisefelt

Gulvfugning kan være nødvendigt og gavnligt i flere sammenhænge. For eksempel vil en fuge kunne forhindre snavs og skidt i at samle sig imellem klinker, trægulv med mere. Derudover vil en fugning sørge for at samle gulvmaterialet og derved skabe et mere holdbart og solidt resultat.

Vi kan udføre gulvfugning i forbindelse med mange forskellige gulvmaterialer; deriblandt:

  • Klinker
  • Træ
  • Beton
  • Epoxy
  • Samt meget andet​​

Alt efter typen af gulv tilpasser vi fugemassen denne. Er der for eksempel tale om et betongulv i en parkeringskælder, anvender vi en fugemasse, som er resident over for salt, benzin og olie. Ligeledes vil vi i forbindelse med gulvfugning af badeværelser bruge en fugemasse med antimug-middel.

Dette skaber slidstærke løsninger, som holder i mange år.

Kontakt os

Vil du høre mere om fugning af gulve, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 26 27 52 53, skriv en mail til info@munks-fugeservice.dk eller udfyld vores kontaktformular ​her på siden.​​​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Med os får du en professionel og engageret fugemand. Du kan samtidigt nyde godt af vores ekspertise, for vi rådgiver altid gerne om de forskellige muligheder inden for fugning. Det gælder alt fra farve- og materialevalg til store beslutninger inden for fugeteknik

Kontaktoplysninger

Munks Fugeservice ApS

Skelvej 21 B, 3300 Frederiksværk

Telefon: ​26 27 52 53

E-mail:info@munks-fugeservice.dk

Læs vores cookie​deklaration