Professionelt og pålideligt fugefirma​

Medlem af Byg Garanti

Svanemærkede materialer​​

Damp-rengøring udføres af professionelt firma

​Hos Munks Fugeservice tilbydes professionel rengøring med damp hos private og erhvervskunder. Vi er et professionelt fugefirma med mange års erfaring på området, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi står primært til rådighed i København, Frederiksværk og resten af Nordsjælland.

Damp-rengøring er en effektiv metode, som bruges mere og mere – og det ikke er uden grund. Rengøring med damp er nemt og hurtigt og kan anvendes på mange forskellige områder. Vi står gerne for damp-rengøring hos dig, så tøv ikke med at kontakte vores professionelle firma for hjælp.

Vi tilbyder effektiv rengøring med damp uden kemikalier

Når du vælger at foretage rengøring med damp, slipper du for at skulle arbejde med skrappe kemikalier, som kan være skadelige for både helbred og materialer. Damp-rengøring anvender nemlig udelukkende vand som rengøringsmiddel, hvilket desuden gør løsningen til et miljøvenligt valg. 

Vores professionelle og pålidelige fugefirma overholder alle sine aftaler og kommer og gør rent lige efter dine ønsker og behov. Vi har de rette redskaber og mange års erfaring, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet er veludført.

Har du brug for råd og vejledning, eller kunne du tænke dig at få en konkret pris? Så tag endelig kontakt til os.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi er klar til at hjælpe med damp-rengøring, hvor der er behov for det. Kontakt os for mere information.

Du kan få fat i os på tlf. 26 27 52 53 eller på e-mail info@munks-fugeservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt