Professionelt og pålideligt fugefirma​

Medlem af Byg Garanti

Svanemærkede materialer​​

​Omfugning - vi udskifter dine fuger!

Hos Munks Fugeservice ApS udfører vi mange renoveringsopgaver i forbindelse med udskiftning af fuger. Dine fuger kan nemlig med tiden blive nedbrudt, krakelerede og sågar giftholdige. Derfor er et en god idé at være opmærksom på fugerne derhjemme, og få en omfugning når de trænger til det.

Vi har hjulpet mange glade kunder i Frederiksværk, Nordsjælland og København – skal vi også hjælpe dig?

Effektiv, omhyggelig og solid fugning

Vælger du at lade os stå for udskiftning eller reparation af fuger hos dig, er du sikret en professionel, effektiv og ikke mindst flot omfugning. Vi sørger altid for at arbejde med gode materialer, så du er sikker på en omfugning af høj kvalitet.

Vi kan klare din omfugning på fliser, vinduer, døre, i vådrum m.m. Vi klarer store som små opgaver.

Ved udskiftning af fuger har vi bl.a. erfaring med udskiftning af:​

  • Mørtel-fuger
  • ​Paraffin-fuger
  • ​Syntomeric-fuger
  • ​Og blyholdige fuger

​Vi sørger naturligvis for korrekt afskaffelse af de gamle fuger og efterlader stedet pænt og ryddeligt med nye fuger af god holdbarhed, solid forsegling og med flot finish.

Kontakt Munks Fugeservice ApS

Har du brug for yderligere information om vores service inden for udskiftning og renovering af fuger? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd, vejledning og en konkurrencedygtig pris.

Du kan få fat i os på tlf. 26 27 52 53, e-mail info@munks-fugeservice.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her på siden.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt