Vinduer & døre

​Få en flot finish med fugning af vinduer og døre fra Munks Fugeservice ApS, og spar penge med en tæt og korrekt fugning. Du kan altså opnå en optimal udnyttelse af varme samt minimering af varmespild, hvis du udskifter de gamle mørtelfugninger til elastiske fugninger.

Samtidigt får du holdbare fugninger, som følger bevægelsen i bygningen og derfor ikke krakelere under pres.

Personlige og flotte løsninger

Skal du have udført fugning af vinduer og døre kan vi tilbyde et stort udvalg af farver, så fugningen passer til murværket og resten af bygningens udtryk. Vi tilbyder også at lave fugninger, hvor fugen er bestrøget med sand, så det får et rustikt og mørtellignende udtryk – dog med alle de gode fordele fra elastiske fuger.

Der er altså alverdens muligheder med elastisk fugning, og kun fantasien sætter grænser.​

Erfaren og alsidig fugemand

Vi kan også lave fugning i højden ved hjælp af reb-teknik og lift. Dette betyder, at vi kan varetage mange forskelligartede fugeopgaver i forbindelse med vinduer og døre, hvorfor vi også fuger helt op til 12.000-15.000 vinduer årligt.

Vi har altså stor erfaring inden for fugning af vinduer og døre, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Vi laver effektivt fugearbejde af høj kvalitet – hver gang.​​​​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Med os får du en professionel og engageret fugemand. Du kan samtidigt nyde godt af vores ekspertise, for vi rådgiver altid gerne om de forskellige muligheder inden for fugning. Det gælder alt fra farve- og materialevalg til store beslutninger inden for fugeteknik

Kontaktoplysninger

Munks Fugeservice ApS

Skelvej 21 B, 3300 Frederiksværk

Telefon: ​26 27 52 53

E-mail:info@munks-fugeservice.dk

Læs vores cookie​deklaration