Professionelt og pålideligt fugefirma​

Medlem af Byg Garanti

Svanemærkede materialer​​

Vinduer & døre

Få en flot finish med fugning af vinduer og døre fra Munks Fugeservice ApS, og spar penge med en tæt og korrekt fugning. Du kan altså opnå en optimal udnyttelse af varme samt minimering af varmespild, hvis du udskifter de gamle mørtelfugninger til elastiske fugninger.

Samtidigt får du holdbare fugninger, som følger bevægelsen i bygningen og derfor ikke krakelere under pres.

Personlige og flotte løsninger

Skal du have udført fugning af vinduer og døre kan vi tilbyde et stort udvalg af farver, så fugningen passer til murværket og resten af bygningens udtryk. Vi tilbyder også at lave fugninger, hvor fugemassen er blandet med sand, så det får et rustikt og mørtellignende udtryk – dog med alle de gode fordele fra elastiske fuger.

Der er altså alverdens muligheder med elastisk fugning, og kun fantasien sætter grænser.

Erfaren og alsidig fugemand

Vi kan også lave fugning i højden ved hjælp af rappelling-teknik og lift. Dette betyder, at vi kan varetage mange forskelligartede fugeopgaver i forbindelse med vinduer og døre, hvorfor vi også fuger helt op til 12.000-15.000 vinduer årligt.

Vi har altså stor erfaring inden for fugning af vinduer og døre, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Vi laver effektivt fugearbejde af høj kvalitet – hver gang.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt