Professionelt og pålideligt fugefirma​

Medlem af Byg Garanti

Svanemærkede materialer​​

​Brandsikring og brandisolering med fokus på kvalitet

Vil du sikre dit erhverv bedst muligt, hvis der skulle opstå brand? Hos Munks Fugeservice kan vi hjælpe med brandsikring og brandisolering. Vi har hjulpet mange kunder i Frederiksværk, København og byer i hele Nordsjælland. Vi kan derfor helt klart også hjælpe dig.

Kvaliteten er altid vigtig for os, når der skal udføres brandtætning. Vi kan derfor sørge for brandsikring, der lever op til alle gældende brandkrav. Brandisolering er relevant ved rør, moduler og elkabler. Derudover kan det også være en fordel med brandsikring ved pumper og ventilation. Vi sørger for den rette brandsikring dér, hvor der er behov for det.

Øg sikkerheden med brandtætning

Brandisolering kaldes ofte også for passiv brandsikring. Brandtætning sikrer nemlig din rørgennemføring, hvilket øger sikkerheden. Når dine rør og gennemføring har fået udført brandsikring, vil det øge sikkerheden, og der vil være tid til at evakuere virksomheden, hvis der skulle opstå brand.​

Til brandsikring bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter. Vi benytter produkter fra PROMASTOP til brandtætning, da de er kendt for deres høje kvalitet. Kvalitet er derfor aldrig noget, vi nedprioriterer, når vi foretager brandisolering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på brandsikring

Vi er den helt rette løsning, når du ønsker brandsikring af vitale dele i virksomheden. Vi har en masse erfaring og kompetencer inden for brandtætning, der gør os til det ideelle valg. Vi hjælper dig med brandisolering, så din virksomhed er bedre brandbeskyttet.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på brandsikring? Ring til os i dag på telefon: 26 27 52 53, eller skriv en mail til: info@munks-fugeservice.dk.​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt