Professionelt og pålideligt fugefirma​

Medlem af Byg Garanti

Svanemærkede materialer​​

Skal vi hjælpe dig med silikonefuger?

Trænger dine silikonefuger til en kærlig hånd? Skal mørtelfugerne udskiftes? Eller søger du et professionelt og kvalitetsbevidst fugefirma i forbindelse med nybyggeri? Så kan du trygt indstille søgningen her.

Munks Fugeservice ApS besidder stor ekspertise inden for silikone- og vådrumsfuger, og vi leverer altid gode løsninger af høj kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Silikonefuger modstår vand og fugtighed

I dag stilles der høje krav til både materiale og udførelse af silikonefuger, da de konstant bliver påvirket af vand og høj luftfugtighed. Vi arbejder derfor kun med godkendt fugemateriale, som indeholder antimug-middel, hvorved risikoen for mug og nedbrydning minimeres.

Det er vigtigt for os at udføre din opgave, så dit badeværelse efterfølgende vil stå med en flot finish og modstandsdygtige fuger. 

Har du behov for fugning af badeværelse eller udskiftning af silikonefuger, vil vi naturligvis sørge for, at dine silikonefuger lukker tæt omkring afløb, døre, vinduer samt bad- og bruseområde. Ligeledes er det også vigtigt med en æstetisk god løsning til fugning af fliser i badeværelse.

Vi står altid klar med råd og vejledning om silikonefuger, både ift. det praktiske og det æstetiske. Farven på fugerne skal gerne spille med resten af rummet.

Vil du vide mere om silikonefuger?

Vil du vide mere om silikonefuger eller fjernelse af silikonefuger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Du kan få fat i os på telefon 26 27 52 53, e-mail info@munks-fugeservice.dk eller via vores kontaktformular.

Vi står klar til at tage hånd om dig og dine fuger.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt