Vådrumsfugning

Trænger fugerne på badeværelset til en kærlig hånd? Skal mørtelfugerne udskiftes? Eller søger du et professionelt og kvalitetsbevidst fugefirma i forbindelse med nybyggeri? Så kan du trygt indstille søgningen her.

Munks Fugeservice ApS besidder stor ekspertise inden for vådrumsfugning, og vi sætter en ære i at levere gode løsninger af høj kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Modstår vand og fugtighed

I dag stilles der høje krav til både materiale og udførelse af fugningen i vådrum, da fugerne bliver konstant påvirket af vand og høj luftfugtighed. Vi arbejder derfor kun i godkendt fugemateriale, som indeholder antimug-middel, hvorved risikoen for mug og nedbrydning minimeres.

Med flot finish og korrekt samt solid fugning af vådrum sørger vi for, at fugerne lukker tæt. Det værende sig både omkring afløb, døre, vinduer og bad- og bruseområdet.

Både før, under og efter vådrumsfugningen rådgiver vi dig gerne til den bedst mulige vedligeholdelse af vådrummet og dine nye fuger.

Vil du vide mere?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 26 27 52 53, mail info@munks-fugeservice.dk eller via vores kontaktformular.

Vi står klar til at tage hånd om dig og dine fuger.

Munks Fugeservice ApS
Skelvej 21 B
3300 Frederiksværk

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt