Professionelt og pålideligt fugefirma​

Medlem af Byg Garanti

Svanemærkede materialer​​

Rapelling / Fugning i højden​

Fugearbejde fra reb udføres ofte på gamle bygninger i indre byer, hvor der er begrænset plads til reparationer, eller hvor der er opført nye tilbygninger nedenfor eksisterende bygninger. Arbejdsklatring eller erhvervsklatring den oplagte og billigste løsning.

Kontakt os om fugeservice og få et uforpligtende tilbud

Vi samarbejder med:​

​Står du med en opgave, som kræver fugning af vinduer eller døre i højden? Og mangler du et pålideligt og kvalitetsbevidst fugefirma til at tage sig af opgaven? Så tilbyder vi hos Munks Fugeservice ApS både effektive, sikre og flotte fugeløsninger udført i højden.

Alsidig og moderne fugning af høj kvalitet

Vi udfører primært fugning i højden for erhverv og offentlige institutioner, men kan også varetage opgaver for private, som har brug for fugning af eksempelvis svært tilgængelige vinduer.

Vi anvender to forskellige teknikker til varetagelsen af fugning i højden. Første teknik er den traditionelle lift, som kan løfte os i højden. Men liften kan have sine begrænsninger, hvorfor vi nu også kan fuge ved hjælp af rappelling.

​Rappelling gør det muligt at nå selv de mest besværlige steder på underlag, der ikke nødvendigvis egner sig til lift. Rappelling er desuden en effektiv og tidsbesparende teknik, da der netop ikke kræves et arrangement af liften.

Kontakt os for mere information

Ønsker du at vide mere om mulighederne for fugning i højden, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en opgave?

Så kan du til enhver tid kontakte os på telefon 26 27 52 53, mail 

info@munks-fugeservice.dk eller via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på fugeservice. Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt