Garantiordninger

​Medlem af BYG samt FSO

Munks Fugeservice ApS er medlem af BYG samt FSO. Når De vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer De dem samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.


Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.​

Dækker udgifter op til 100.000 kr

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis De mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får De direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn.

Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi De undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. De skal blot lægge et depositum - penge, De naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.​

​Gælder ved alt arbejde

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at De får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning. Vær på den sikre side - Få Deres projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

Munks Fugeservice ApS er medlem af FSO . Fugebranchens garantiordning er den eneste ordning i branchen, der garanterer for både materiale og arbejdsudførelse inden for sit felt. Dette er Deres bedste sikkerhed for håndværksmæssig korrekt udførte fuger og tætninger.


Fugebranchens Garantiordning omfatter både fugematerialer og fugearbejde udført af FSO entreprenører med fugematerialer fra FSO leverandører.

Ordningen dækker foruden selve fugearbejdet skader forårsaget af fugematerialer som følge af fabrikationsfejl ved anvendt fugemateriale eller forkert brugsanvisning for produktet, men ikke følgeskader, indirekte skader eller driftstab.

Fugebranchens Garantiordning dækker op til kr. 125.000.

Branchen indestår for, at en forbrugers berettigede krav mod en FSO entreprenør eller en FSO leverandør altid bliver opfyldt.

Ordningen er Deres sikkerhed for garanti på fugearbejde og materialer - også hvis et FSO medlem ikke kan opfylde sine økonomiske forpligtigelser.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Med os får du en professionel og engageret fugemand. Du kan samtidigt nyde godt af vores ekspertise, for vi rådgiver altid gerne om de forskellige muligheder inden for fugning. Det gælder alt fra farve- og materialevalg til store beslutninger inden for fugeteknik

Kontaktoplysninger

Munks Fugeservice ApS

Skelvej 21 B, 3300 Frederiksværk

Telefon: ​26 27 52 53

E-mail:info@munks-fugeservice.dk

Læs vores cookie​deklaration